Langedrag HouseKeeping - Our Team

Our Team
JULIJA
VD och Ägare
En naturlig ledare, en hängiven utvecklare, en finansguru och nu en lycklig och fri själ som gör det hon älskar - reser, tränar inför Ultra och lever livet!

Julija har 9 års erfarenhet av finansvärlden och har en mastersexamen i finans. Julija ansvarar för företagets redovisning och ekonomiförvaltning samt kundrelationer. När du ringer oss är det Julija som svarar i telefonen.

Julija pratar: svenska, engelska, ryska, lettisk.
EMILY
Premium Housekeeper
Hej! Jag heter Emily och kommer från södra delen av Filippinerna. Jag är mamma till 3 tonåringar.

Jag pratar engelska, arabiska och svenska och fyra lokala dialekter från mitt land.

Att köra motorcykel är min passion.

Jag tror det finns en lösning på alla problem.
Om du inte är en del av lösningen är du en del av problemet.
NICOLA
Premium Housekeeper
Hejsan! Jag heter Nicola och kommer från England, jag har bott i Sverige i nästan fem år och jag älskar livsstilen här, särskilt den mångfaldiga kulturen i Göteborg.

Jag tror på att behandla människor och deras tillhörigheter hur jag vill behandlas och hur jag vill att mina tillhörigheter ska behandlas: med omtanke och respekt.

Jag är en social och glad person och en stor älskare av djur, särskilt hundar och katter! Jag har ett Instagram-konto för min bengalkatt Teacups @teacupsthebengal och även för min "hobby" fotografering @nicolaforrestphotography.
DENIS
Medgrundare
En kreativ tänkare, en visionär lagspelare, seglare av de sju haven (sju års erfarenhet av sjöfart) och någon som är lätt att prata med.

Denis har en mastersexamen i finans och är en självutnämnd doktor i kreativitet – denna webbplats är ett bevis på detta.

Denis pratar: svenska, engelska, ryska, lettisk.