Langedrag HouseKeeping - Our Team

Our Team
JULIJA
VD och Ägare
En naturlig ledare, en hängiven utvecklare, en finansguru och nu en lycklig och fri själ som gör det hon älskar - reser, tränar inför Ultra och lever livet!

Julija har 9 års erfarenhet av finansvärlden och har en mastersexamen i finans. Julija ansvarar för företagets redovisning och ekonomiförvaltning samt kundrelationer. När du ringer oss är det Julija som svarar i telefonen.

Julija pratar: svenska, engelska, ryska, lettisk.
KRISTINA
Premium Housekeeper
Hej! Jag heter Kristina och kommer från Kroatien.

Jag flyttade till Göteborg från Nederländerna där jag bodde i tre år, och jag är redo för nya utmaningar.

Jag älskar hållbarhet, friluftsliv, DIY-projekt, djur och allt nördigt.

Jag är bara en enkel tjej som försöker hitta min väg i livet.
KRISTINA
Premium Housekeeper
Tack för detta underbara tillfälle att presentera mig.

Jag heter Kristina och kommer från Litauen. Mina styrkor är punktlighet, hårt arbete, fokus på arbete och positiv attityd till arbetet.

Mina hobbyer är att spela bordsspel och lyssna på historia på YouTube.
NICOLA
Premium Housekeeper
Hejsan! Jag heter Nicola och kommer från England, jag har bott i Sverige i nästan fem år och jag älskar livsstilen här, särskilt den mångfaldiga kulturen i Göteborg.

Jag tror på att behandla människor och deras tillhörigheter hur jag vill behandlas och hur jag vill att mina tillhörigheter ska behandlas: med omtanke och respekt.

Jag är en social och glad person och en stor älskare av djur, särskilt hundar och katter! Jag har ett Instagram-konto för min bengalkatt Teacups @teacupsthebengal och även för min "hobby" fotografering @nicolaforrestphotography.
DENIS
Medgrundare
En kreativ tänkare, en visionär lagspelare, seglare av de sju haven (sju års erfarenhet av sjöfart) och någon som är lätt att prata med.

Denis har en mastersexamen i finans och är en självutnämnd doktor i kreativitet – denna webbplats är ett bevis på detta.

Denis pratar: svenska, engelska, ryska, lettisk.